• Platform

      Stressforebyggelse

      Forebyg stress - og du er langt i forhold til trivsel og arbejdsglæde

      Engagér dine medarbejdere

      Trivsel og engagement er nøgleordene, når du gerne vil beholde dine medarbejdere

      Hold på dine medarbejdere

      Mere end 40 % af medarbejderne overvejer at sige op. Bryd tendensen i din virksomhed.

      ROI-beregner

      Brug Wobas ROI-beregner og få indsigt i, hvor meget du sparer ved at benytte Woba

      Målinger

      Arbejdspladsvurdering

      Arbejdspladsvurderingen behøver ikke være en langsommelig og tidskrævende proces

      Trivselsmåling

      Hvordan har dine medarbejdere det lige nu? Mål dine medarbejderes trivsel og opnå resultater

      Ledelsesevaluering

      Trivsel starter hos ledelsen. Hold dig ajour med dynamikken mellem ledere og medarbejdere

      Se alle Wobas løsninger

      Få overblik over alle Wobas løsninger her

      Nyt på bloggen

      Forebyggelse af stress på arbejdspladsen – 10 gode råd

      Stress er efterhånden blevet et flittigt brugt udtryk i mange henseender. Det er positivt, at der er fokus på denne vigtige problematik. Absolut. Men det er en skam, at stress er blevet et så brugt – og på mange måder – udvandet udtryk.

      Læs mere →
  • Hvorfor Woba
  • Priser
    • Ressourcer

      Blog

      Fordyb dig i den nyeste og vigtigste viden inden for HR, arbejdsmiljø, engagement og trivselsmålinger på arbejdspladsen

      Kundecases

      Vi har samlet nogle kundecases - lige til at fordybe sig i. Og som kan gøre dig en del klogere på Woba som et reelt trivsels-værktøj

      E-bøger, guides & whitepapers

      Brug for inspiration og en kærlig, hjælpende hånd til arbejdsmiljø og trivsel - så finder du det hele lige her

      Webinarer & videoer

      Her finder du en samling af vores mest populære webinarer og videoer

      Podcasts​

      CEO i Woba - Malene Madsen deltager ofte i aktuelle podcasts omhandlende HR, stressforebyggelse og trivsel

      -

      Karriere

      Læs mere om at arbejde hos Woba, og find en liste over ledige stillinger

      Dashboard

      Få adgang til survey designer, handlingsplaner, analyser og rapporter her

      Help center

      Hjælp til selvhjælp for dig der bruger Woba

      Download

      Den ultimative guide til APV

      APV’en skal gennemføres. Der er ingen vej udenom. Så, hvorfor ikke gøre det helt rigtigt fra start ved at blive klædt på fra top til tå med ALT hvad der findes af viden omkring den arbejdspladsvurdering?

      Download guide →

      Platform

      Stressforebyggelse

      Forebyg stress - og du er langt i forhold til trivsel og arbejdsglæde

      Engagér dine medarbejdere

      Trivsel og engagement er nøgleordene, når du gerne vil beholde dine medarbejdere

      Hold på dine medarbejdere

      Mere end 40 % af medarbejderne overvejer at sige op. Bryd tendensen i din virksomhed.

      ROI-beregner

      Brug Wobas ROI-beregner og få indsigt i, hvor meget du sparer ved at benytte Woba

      Målinger

      Arbejdspladsvurdering

      Arbejdspladsvurderingen behøver ikke være en langsommelig og tidskrævende proces

      Trivselsmåling

      Hvordan har dine medarbejdere det lige nu? Mål dine medarbejderes trivsel og opnå resultater

      Ledelsesevaluering

      Trivsel starter hos ledelsen. Hold dig ajour med dynamikken mellem ledere og medarbejdere

      Se alle Wobas løsninger

      Få overblik over alle Wobas løsninger her

      Om Woba

      Hvorfor Woba?

      Vores tilgang hos Woba er menneskelig – og derfor starter vores historie i videnskabens verden

      Priser

      Abonnementer & priser

      Enkel og fleksibel prissætning, der vokser med din virksomhed. Ingen skjulte gebyrer eller overraskelser.

      Få prisoverslag

      Beregn din anslåede pris ved hjælp af vores automatiske prisberegner

      ROI-beregner

      Brug Wobas ROI-beregner og få indsigt i, hvor meget du sparer ved at benytte Woba

      Ressourcer

      Log ind

      Book demo

      Få en gennemgang

      Kontakt os i dag og få en gratis, uforpligtende demo af Woba

      Se alle features

      Se en komplet liste over alle funktioner samt en sammenligning mellem vores planer her

COOKIE- & PRIVACY POLICY

Denne privatlivspolitik forklarer hvordan Woba ApS behandler personoplysninger.

 

Dataansvarlig

Woba ApS

CVR NR.: 37609641

Landgreven 3, 1301 K.

Tlf. Nr.: +45 40315030

Mail: [email protected]

 

Når du er kunde hos os

Når du køber adgang til vores abonnementstjeneste, behandler vi almindelige personoplysninger. Det kan blandt andet være navn, e-mail, stillingsbetegnelse etc.

Vi behandler oplysningerne med det formål at kunne levere vores ydelse til dig, og komme i kontakt med dig i forbindelse med serviceoplysninger om dit abonnement.

 

Når du har indgået et partnerskab med os

Når du indgår i et partnerskab med Woba ApS., kan vi behandle følgende personoplysninger:

  • Navn,
  • E-mail
  • Stillingsbetegnelse
  • Telefonnummer

Vi behandler oplysningerne med det formål at kunne korrespondere om samarbejdet.

 

Hvis du tilmelder dig et af vores webinarer eller en konferencer

Når du tilmelder dig et af vores webinarer eller deltager i en konference, behandler vi følgende oplysninger om dig: navn, e-mail, stillingsbetegnelse samt telefonnummer.

Oplysningerne indsamles og behandles med det formål at kunne administrere din tilmelding til det pågældende event. Oplysninger om deltagerliste kan videregives til underviseren samt øvrige deltagere. Ønsker du ikke at fremgå af en deltagerliste, kan du kontakte os på [email protected].

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev
Ved tilmelding til vores nyhedsbrev behandler vi dit navn og din e-mail. Vi behandler oplysningerne for at kunne sende nyhedsbreve til dig. Vi videregiver ikke din mail til andre. Du kan altid trække dit samtykke tilbage via afmeldingslink som forefindes nederst i nyhedsbrevet, eller ved at skrive til [email protected]

Når du besøger vores hjemmeside

Vi kan behandle almindelige personoplysninger i forbindelse med dit besøg på hjemmesiden. Personoplysninger indsamles via cookies og lignende teknologier, eller hvis du benytter hjemmesidens links til sociale medier, såsom Facebook og LinkedIn.

I visse tilfælde har vi et fælles dataansvar med de tredjeparter som sætter cookies på vores hjemmeside. Det betyder, at vi ikke kan gøres ansvarlige for deres brug af dine personoplysninger, men alene for at vi har et behandlingsgrundlag til indsamling og behandling.

Du kan læse mere om, hvordan vi bruger cookies samt eventuelle øvrige dataansvarlige i vores cookiedeklaration neden for. 

Behandlingen af dine personoplysninger sker blandt andet for at kunne målrette markedsføring, øge din brugeroplevelse på hjemmesiden og forbedre vores produkter.

Behandlingen sker på baggrund af dit udtrykkelige samtykke, eller I visse tilfælde, hvis vi har en lovlig interesse i behandlingen (Interesseafvejningsreglen).

Du kan til hver en tid trække dit samtykke til behandlingen tilbage ved at læse neden for i cookiepolitik.

Når du benytter vores chat-funktion

Hvis du benytter vores chat indsamler vi de eventuelle personoplysninger som du måtte indtaste i forbindelse med chat-samtalen.

Formålet med behandlingen er, at kunne besvare din henvendelse og eventuel identificere dig som kunde eller samarbejdspartner, hvis det er nødvendigt for at kunne hjælpe dig.

Hvor længe opbevarer vi oplysningerne

Vi opbevarer personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at opfylde formålet med behandlingen. Det betyder, at vi opbevarer oplysninger i den periode, hvor vi kan blive mødt af et krav, er forpligtede efter lovgivningen (fx bogføringsloven) eller har et andet sagligt formål med opbevaringen.

 

Videregivelse af dine oplysninger

Vi videregiver kun dine personoplysninger, hvis vi det er nødvendigt for at opfylde vores aftale med dig eller vi har et lovligt behandlingsgrundlag.

 

Vores brug af Databehandlere

Vi benytter databehandlere, som udelukkende må behandle dine personoplysninger på vores vegne og ikke bruge dem til andre formål. Det kan eksempelvis være vores IT-systemer eller platform til udsendelse af nyhedsbreve.

De databehandlere vi benytter er alle etableret inden for EU.

Woba ApS som databehandler

Woba ApS leverer medarbejdermålinger til en lang række af private og offentlige virksomheder. Det vil være op til vores kunder at bestemme til, hvilket formål personoplysninger indsamles og behandles, og Woba ApS  vil alene fungere som databehandler i forbindelse med behandling af disse data. Generelt vil det fremgå af vores kunders personalepolitik eller hjemmeside, hvordan de behandler persondata. Hvis du har deltaget i en medarbejderundersøgelse, og i den forbindelse kontakter Woba ApS , skal du være opmærksom på, at vi sender din henvendelse videre til den kundeansvarlige i din virksomhed, som vil besvare din henvendelse.

Dine rettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os.

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

 

Platform

Stressforebyggelse

Forebyg stress - og du er langt i forhold til trivsel og arbejdsglæde

Engagér dine medarbejdere

Trivsel og engagement er nøgleordene, når du gerne vil beholde dine medarbejdere

Hold på dine medarbejdere

Mere end 40 % af medarbejderne overvejer at sige op. Bryd tendensen i din virksomhed.

ROI-beregner

Brug Wobas ROI-beregner og få indsigt i, hvor meget du sparer ved at benytte Woba

Målinger

Arbejdspladsvurdering

Arbejdspladsvurderingen behøver ikke være en langsommelig og tidskrævende proces

Trivselsmåling

Hvordan har dine medarbejdere det lige nu? Mål dine medarbejderes trivsel og opnå resultater

Ledelsesevaluering

Trivsel starter hos ledelsen. Hold dig ajour med dynamikken mellem ledere og medarbejdere

Se alle Wobas løsninger

Få overblik over alle Wobas løsninger her

Nyt på bloggen

Forebyggelse af stress på arbejdspladsen – 10 gode råd

Stress er efterhånden blevet et flittigt brugt udtryk i mange henseender. Det er positivt, at der er fokus på denne vigtige problematik. Absolut. Men det er en skam, at stress er blevet et så brugt – og på mange måder – udvandet udtryk.

Læs mere →

Platform

Stressforebyggelse

Forebyg stress - og du er langt i forhold til trivsel og arbejdsglæde

Engagér dine medarbejdere

Trivsel og engagement er nøgleordene, når du gerne vil beholde dine medarbejdere

Hold på dine medarbejdere

Mere end 40 % af medarbejderne overvejer at sige op. Bryd tendensen i din virksomhed.

ROI-beregner

Brug Wobas ROI-beregner og få indsigt i, hvor meget du sparer ved at benytte Woba

Målinger

Arbejdspladsvurdering

Arbejdspladsvurderingen behøver ikke være en langsommelig og tidskrævende proces

Trivselsmåling

Hvordan har dine medarbejdere det lige nu? Mål dine medarbejderes trivsel og opnå resultater

Ledelsesevaluering

Trivsel starter hos ledelsen. Hold dig ajour med dynamikken mellem ledere og medarbejdere

Se alle Wobas løsninger

Få overblik over alle Wobas løsninger her

Om Woba

Hvorfor Woba?

Vores tilgang hos Woba er menneskelig – og derfor starter vores historie i videnskabens verden

Karriere

Læs mere om at arbejde hos Woba, og find en liste over ledige stillinger

Priser

Abonnementer & priser

Enkel og fleksibel prissætning, der vokser med din virksomhed. Ingen skjulte gebyrer eller overraskelser.

Få prisoverslag

Beregn din anslåede pris ved hjælp af vores automatiske prisberegner

ROI-beregner

Brug Wobas ROI-beregner og få indsigt i, hvor meget du sparer ved at benytte Woba

Ressourcer

Blog

Fordyb dig i den nyeste og vigtigste viden inden for HR, arbejdsmiljø, engagement og trivselsmålinger på arbejdspladsen

Kundecases

Vi har samlet nogle kundecases - lige til at fordybe sig i. Og som kan gøre dig en del klogere på Woba som et reelt trivsels-værktøj

E-books, guides & whitepapers​

Brug for inspiration og en kærlig, hjælpende hånd til arbejdsmiljø og trivsel - så finder du det hele lige her

Webinars​ & videoer

Her finder du en samling af vores mest populære webinarer og videoer

Podcasts​

CEO i Woba - Malene Madsen deltager ofte i aktuelle podcasts omhandlende HR, stressforebyggelse og trivsel

Help center

Hjælp til selvhjælp for dig der bruger Woba

Log ind

Dashboard

Få adgang til survey designer, handlingsplaner, analyser og rapporter her

Book demo

Få en gennemgang

Kontakt os i dag og få en gratis, uforpligtende demo af Woba

Se alle features

Se en komplet liste over alle funktioner samt en sammenligning mellem vores planer her

Vælg sprog / Select language